NRW Trendupdate 2012 actuele trends winkelvastgoed

Posted in Vastgoednieuws

NRW Trendupdate 2012 actuele trends winkelvastgoed

Visie UPIV | Uw Partner In Vastgoed op veranderende rol van fysieke winkels is opgenomen in Trendupdate 2012

In november is de NRW Trendupdate 2012verschenen,  een handzame uitgave waarin de meest actuele trends binnen de winkelmarkt ik kaart worden gebracht.Waarvan liggen de beleidsbepalers binnen de retail, vastgoed en overheid wakker? Welke onderwerpen staan de komende jaren hoog op de agenda en waar liggen de grootste uitdagingen.

De Trendupdate is een vervolg op het traject van Scenarioplanning dat de NRW in 2011 in samenwerking met haar leden heeft afgelegd. Dat resulteerde in december 2011 in de publicatie “De toekomst van winkelen: drie scenario’s voor 2025”. Op basis van een aantal trends zijn in deze toekomstverkenning drie mogelijke scenario’s voor het Nederlandse Winkellandschap uitgewerkt. Gezien de relevantie van het onderwerp heeft de NRW er voor gekozen met een jaarlijkse trendupdate te monitoren hoe de onderliggende trends zich ontwikkelen.

In de Trendupdate 2012 is de visie van UPV | Uw Partner In Vastgoed opgenomen aangaande de steeds veranderende rol van de fysieke winkel binnen de retail vastgoedmarkt.

 

Klik op onderstaande link om de visie te downloaden.

 

Hans Zimmer – Trendupdate 2012 NRW Gfk